Skip to main content

O dimineață cu ceață. De la geamul meu.

By 7 noiembrie 2018martie 26th, 2020Poveste Foto

Uneori fotografia este chiar in fața ta.

Uneori cauți mult, mergi mult sau aloci foarte mult timp și nu reușești să faci nici măcar o fotografie care să-ți placă. Dar alteori, te găsești în fața unor scene care te inspiră imediat. Așa sa întâmplat în cazul fotografiilor de mai jos.

M-am trezit devreme, fără să am setată vreo alarmă. Nu dormisem mult, dar surprinzător mă simțeam foarte fresh. Mă dau jos din pat să-mi fac de lucru, și când trec prin dreptul ferestrei de la bucătărie, am rămas pe loc. În fața mea se întâmplau lucruri care mă inspirau instantaneu. Afară era o ceață joasa, din care se vedeau siluetele copacilor, caselor și ale stâlpilor din împrejurimi.

Având o coardă sensibilă pentru fotografia alb negru, am zis ca genul ăsta de scenă imi poate oferii niște rezultate foarte bune.
Am montat teleobiectivul Tamron SP 150-600 pe aparat, m-am așezat confortabil lângă fereastră și am început să caut încadrări.
Am avut la dispoziție vreo 20 de minute până când ceață s-a ridicat, însă au fost 20 de minute super plăcute, din care m-am ales cu câteva fotografii cum îmi doream de mult să am. Sper să vă placă și vouă.

O dimineață cu ceață.

Un prilej excelent pentru câteva fotografii alb-negru.

Cătălin Chițu

Eu sunt Cătălin. Sunt o persoana căreia îi place să privească, să observe și să descopere. Fac fotografie înca din 2007, iar grafică înca din copilarie, când schițam pe orice colț de hârtie îmi pica în mână. Aceste 2 pasiuni ocupă o bună parte a activității mele zilnice.

Leave a Reply

Copyright © Cătălin Chițu. Toate drepturile rezervate.